Fredagstankar - från flygbiljetter till vardagsinlägg

Årets första hela jobbvecka är avklarad och den gick i ett rasande tempo. Här kommer några fredagstankar.

Boka flygbiljetter till rimligt pris

Det är en djungel. Jag vill köra en weekend i USA i sommar/höst och har letat biljetter till bra pris på alla stora sajter som Skyscanner, Momondo, Flygresor. se etc. Priserna ser helt galet bra ut tills du vill checka in en väska, då går priset upp med ca 1500 kronor vilket jag tycker är helt orimligt för 20 kg.  Försöker jag istället boka på Finnair, SAS, IcelandAir där då väska ingår i biljettypen är priset istället det dubbla. Dolda kostnader kan vara bland det värsta jag vet!

IMAGE.JPG

Sjukdomarna

Det låter som många varit sjuka över jul. Vi klarade oss lindrigt undan med endast en förkylning hos Älva. Men så gick Aramis en dag i skolan och kom sedan hem med 40 i feber, kräk och prickar på kroppen. Återstår att se vad det är för härlig sjukdom. Nu väntar vi bara på om någon mer blivit smittad. Jag tackar ändå min lyckliga stjärna att detta inte hände i samband med vår vinterresa.

Restaurang Nook

I torsdags var jag, Lisa och Lina och testade restaurang Nook på Åsögatan. Vi har i en evighet försökt få till en träff och så plötsligt hände det. Och Nook levererade till bra pris, tips för dig som vill ha 3 rätters meny till rimlig peng. Mer om detta ställe kommer inom kort.

IMAGE.JPG

Träning

Såklart. Alla dessa nyårslöften om träning. Men än så länge håller jag i det. Nytt gymkort på Nordic Wellness, roliga pass eftersom jag behöver stöttning i att ta i och jag har varit och testat flertalet nya pass. Stort plus att det är 3 minuters promenad från lägenheten minus att alla har samma nyårslöfte och det är tämligen trångt.

Vardagliga blogginlägg

Ja de blir färre och färre och inte av någon som helst strategi utan att jag lagt min lediga tid på att skriva om resor istället för livet som pågår. Men jag tänker att många utav er har läst denna blogg i 7-8 år och ni vill ju ha den där personliga touchen också så ett annat nyårslöfte är faktiskt att blanda resor med livet.

IMAGE.JPG
300CB03C-FBF3-4493-B0E3-48B106DC607D.JPG