Min helg i bilder

I helgen hann vi med en hel del kan jag säga. Fredagen bjöd på dundeförkylningen så den glömmer vi. Men på lördagen hängde jag i Sickla, provade glasögon, handlade presenter och vid 16 lämnade vi barnen hos farmor och farfar.

Sedan började vi fira Mickes födelsedag lite i förskott. Vi åkte till Tulegatan och en utav mina absolut favoritställen Farang.

Där började jag med en ingefärsdrink innan middagen som smakade så mycket Thailand att jag trodde jag hade sand mellan tårna.

matsal.jpg

Tyvärr hade jag bara mobilkamer och ljuset där inne var mörkt så jag kan inte bjuda på så många bilder. Men vi åt en avsmakningsmeny på 9 rätter, den ena rätten godare än den andra och det var en smakexplosion. Det bästa var helt klart en flankstek med kokosgrädde och nötter samt en pilgrimsmussla med räkor.

dessertfalang.jpg

Efterrätterna var magiska. En med kokosglass, passionsfruktskaramell och mango och den andra med litchi, melon, jackfruit, sockerärtor och vattenmelonsorbet. Gick sedan in i magkoma  och lyckligt långt in i min thai-själ. Är du som jag tokig i Thailand och thaimat så blir det inte bättre än Farang det kan jag lova. Boka bord i tid för kön är lång!

frulle.jpg

På söndagen gick jag och barnen upp, fixade lyxfrukost och gav Micke paket och sång.

rosta.jpg

Vid 09 tog vi en promenad till vallokalen och röstade. Sedan åkte Micke och Aramis på friidrott och Älva och jag stannade ute i solen.

hunden.jpg

Det var rena rama sommaren igen och vi körde parklek och sedan lunch. Aramis kom hem, våra vänner kom förbi, mer park, lite fika och mycket tid utomhus.

kräfta.jpg

På kvällen gick vi hem till barnens farmor och farfar där vi blev bjudna på middag med kräftor från Småland som förrätt.

Nu lagar jag matlådor (mitt nya vardagslöfte) och följer valet. Jag är inte förvånad över resultatet då de flesta undersökningar visat detta men märkligt det är det. Fin helg, mycket hann vi med, mycket mat hann vi äta och imorgon är det måndag igen! Får man längta till jobbet? Hur som - jag gör det!