5 saker jag tänker på just nu

- Italien

Jag ska till Italien första veckan i oktober och längtar så jag spricker. Jag har blivit utvald till att resa med jobbet som enda nordiska representant på denna resa och jag är så glad över det. Vi ska se delar av Italien jag alltid drömt om och oktober är ju en sån perfekt månad för Ilaien. Förra året var jag vid Como-sjön som ni kanske minns?!

sorrento-1910170_1280.jpg

 

- Valet

Hur kan man inte tänka på denna röd/gröna/blå röra som inträffat med en stort gult missnöje i mitten. Egentligen spelar det mig inte så stor roll vilka som bildar regering så länge SD lämnas utanför. Men ett jämnare valresultat var det länge sedan jag såg.

 

- Staycation

Älskar staycation. Att bo på hotell i sin egen stad, lära känna nya stadsdelar, äta god frukost och ladda batterierna med minimal restid. Jag försöker övertala en vän att göra just det i helgen med mig; jag behöver lugnet. Vi får se hur det blir.

meme.jpeg

 

- Vinterns resmål

Blir det Thailand, Kap Verde eller Kanarieöarna som blir vinnaren i vinter? Jag besökte alla tre förra vintern och det har alla sina för- och nackdelar. Kanarieöarna har kortare flygtid, gudmlig vandring, god mat, öken, lilla storstaden Las Palmas, fina Teneriffe, träningsön Fuerteventura och rätt så orörda La Gomera. Kap Verde med oändliga stränder, en bit av Afrika, sandlandskap, tonfisk som smälter i munnen, gulliga Santa Maria och du känner verkligen att du lever ö-liv. Och så mitt älskade Thailand med allt vad det innebär. Enkelhet, världens bästa mat, så väldigt barnvänligt och känslan av hemma. Här har jag skrivit en artikel om varför jag älskar att resa till Thailand med barn.

batar.jpg

 

- Ny telefon

Det ger mig ångest bara att tänka på men min Iphone 6S börjar ge upp på riktigt. Och vad ska man då köpa? Så fort jag tänker att äh jag tar en ny säger någon att nu kan jag inte byta, det kommer ju när som helst en ännu nyare. Så jag drar mig för detta som ni hör. Rädd att göra fel, rädd att ångra mig etc