5 fredagstankar

Raw food fika

Innan Älva kom till världen var jag Queen of Raw food fika. Sedan fick jag ingen tid till någonting och superfood byttes mot kanelbullar från Coop. Men idag bjöd jag jobbteamet på tre olika sorters Raw food bollar. Så gott, så enkelt och nu är det jag som tar tag i detta igen!

IMG_5279.JPG

Staycation

Jippi det blir staycation i helgen. Imorgon checkar jag och Anna in på hotell. Vi ska äta middag, dricka bubbel, sova i härliga hotellsängar, ha sovmorgon och avnjuta lång hotellfrukost. Och så laddar jag för en vecka själv med barnen nästa vecka!

IMG_1683.JPG

Höstvädret

Just nu är vädret helt ljuvligt i Stockholm. Ordet krispigt har hänt och med 15 grader, sol och löv som skiftar färg njuter jag i fulla drag.

IMG_5278.JPG

Napp-ångest

Älva slutade med napp för 3 veckor sedan. Och knappt en gång sedan dess har han frågat efter den. Men oj som hon saknar den! Vi har tagit bort hennes trygghet som hon haft i 3 år och det märks. Hon sover oroligt, vaknar och gråter, jag hör hon smackar och saknar sin napp - låt det gå över snart! Just nu känns det som vi har en bebis här hemma igen med uppvak var tredje timme.

IMG_4971.JPG


Dark Tourist

Min nya favoritserie på Netflix är utan tvekan Dark Tourist. En engelsk journalist reser till märkliga turistmål som radioaktiva sjöar, gräver upp döda och besöker hemsökta skogar. Höstfavorit!

922df3a7a8019142d3a993abe712ec13.jpg