Min reseblogg - en blogg att hålla utkik efter

IMG_4579.JPG

I veckan presenterade Skyscanner listan 10 svenska resebloggare att hålla utkik efter och där hittar ni mig och min blogg - jag är så glad och stolt över det! 10 svenska resebloggar som Skyscanner själva säger är inspirerande, originella, matnyttiga och snygga. Där ser man!

Det är alltid kul att bli uppmärksammad då varenda timme av fritid plöjs ned i denna blogg, även om jag älskart.

Skyscanner fina nominering om denna blogg lyder

Reser du med barn? Gillar du Thailand? Är du på jakt efter en personlig reseblogg? Då borde du titta närmare på bloggen Come Fly with Me som drivs av Towe Ahlin. Towe delar med sig av restips om allt från tågluff till familjevänliga hotell runt om i världen, allt med ett personlig tilltal och många bilder.
IMG_4323.JPG

Tack för den fina utmärkelsen Skyscanner och gå gärna in och ta en titt på de andra 9 resebloggarna som du också bör hålla utkik efter.