Veckans tankar från Irland till reströtthet

Irland. Eftersom jag just är hemkommen från Irland har jag det top of mind och tänker på att jag vill se mer av landet. Dublin var fantastiskt men naturen är också storslagen, jag vill se Belfast och Cork, kusten på andra sidan och jag är helt enkelt inte klar!

castle-2695680_1280.jpg

Restrött. Kan man bli det när man älskar att resa? Kanske lite. Det har varit väldigt mycket resor för mig den senaste tiden och jag kommer aldrig tröttna på själva resandet i sig. Men det här med att gå upp 04 för att åka till Arlanda, landa mitt i natten, försenade plan och slåss om plats för handbagage det är jag just nu så vansinnigt trött på. Men det vägs av allt det här andra gudomliga med nya platser och upplevelser.

luggage-3167359_1280.jpg

Kanarieöarna. Äntligen händer det! För en person som bloggat om resor i 10 år och jobbar inom resebranschen är det en skam att jag ännu inte besökt en enda kanarieö. Därför är det ju väldigt lägligt att jag nu ska få se tre öar på fyra dagar. På tisdag åker jag - ni hänger väl med?

Sömn. Jag vet att många småbarnsföräldrar drömmer om en natt på hotell men jag har insett att hur härligt det än låter så är det inte där jag tankar energi. Jag sover inte jättebra på hotell även om jag älskar hela upplevelsen runt omkring. Jag sover som allra bäst i Älvas 90-säng med den där 2-åring tätt tätt intill.

hotel-1330846_1280.jpg