Veckans tankar; från Thailand till bröd

Vad hände här egentligen? Jo Thailand hände och med det tog bloggen paus. Men nu ska jag försöka summera min förra vecka.

- Thailand. Nästan det enda jag tänkt på förra veckan. Hur mycket jag älskar Thailand, att värmen är fullkomligt ljuvlig, att det ger mig så mycket att åka tillbaka till ett land igen och igen och att jag bara måste boka en familjeresa dit väldigt snart.

IMG_3039.JPG

- Jetlag. Jag tycker jetlagen blir värre för varje år jag fyller. Innan var jag knappt brydd men när jag nu kom till Thailand var det svårt att somna på kvällen, jag vaknade ofta under natten men var halv död på morgonen. Det tog nästan en hel vecka innan min kropp kom in i rätt tid.

- Sommartid. Ljuvligheten med ljusa kvällar, solen som strålar vid hämtning på förskolan och nu ni är det inte långt till riktig vår.

- Bröd. Jag åt inte bröd en enda gång under mina 8 dagar i Thailand och jag saknade det inte alls. Varje morgon åt jag omelett och massor av frukt och jag ska nu försöka att inte återgå till gamla vanor. Det vill säga trycka en smörgås till frukost, stående. Jag tror hela jag skulle må bättre utan den tunga brödklumpen i magen varje morgon och även ibland också till lunch.

toast2.jpg

- Påsk. Igen. Jag har inte hunnit med alls i år. Jag kom just hem från Thailand och nu ska jag bara jobba 2,5 dagar och sedan är det ledigt i 4,5. Så väldigt lyxigt och det är hög tid att gräva fram påskpyntet och fixa ägg till barnen.