Veckans tankar; från skollov till charter och stress

Och en vecka till är snart slut och vad har jag tänkt en hel del på? Jo detta.

- Vår. Såklart. Finns den? När kommer den? och kommer det ligga snö kvar till maj? Även om ljuset har återvänt så skriker min kropp efter barmark, gröna träd och spritt i kroppen.

backen.jpg

- Charter. I sommar har vi äntligen slagit till och bokat in hela familjen på en charterresa. Nu när jag till stor del jobbar med charter är det faktiskt på tiden! Hela familjen minus Älva fick säga vad som var viktigt för just dem och sedan slog vi till. Aramis tyckte frukost och bra pooler var viktiga, vi vuxna tyckte bra mat och läget var väsentligt. I slutet av sommaren blir det en vecka All Inclusive i Grekland. Barnens drömsemester deluxe!

i_0309100WebOriginalCompressed.jpg

- Skollov. Det är fasligt mycket skollov på vårterminen tycker jag och fasligt dyra resor just när lov inträffar. Aramis fick ha en halv veckas sportlov hos mormor och morfar, påsklov får han nog faktiskt gå på fritids för att sedan vara ledig över kristi himmelsfärd och få ett långt sommarlov. Jag har varken semesterdagar eller föräldradagar så det räcker för långledigt varje lov. Å andra sidan lider han knappast av det och jag har fått höra att fritids på loven är jätteroliga. Men ändå tänker jag att alla andra är lediga. Så dumt, jag vet!

-Hudvård. Jag har blivit mer och mer intresserad av hudvård och har nu börjat använda ansiktsolja, ansiktsvatten, serum, AHA- och BHA-syra samt dag/nattkräm. Det där torra fnösket till vinteransikte har bytts ut mot babyhud och jag älskar det! Varför började jag inte tidigare?

orig.jpg

- Stress. Jag ser mig som en stresstålig person. Jag har aldrig känt av stress på riktigt, aldrig varit nära den där väggen men i veckan tror jag faktiskt jag fick signaler på att jag måste försöka tagga ner på tempot. Ont i huvudet, tryck över bröstet och en känsla av att inte ens hinna äta. Och nej det är inte en enda grej som gör det men att vara perfektionist på jobbet, driva blogg, ha två små barn, vilja träffa vänner, träna - ibland måste man nog inse sina begränsningar.

bergamo.jpg