Veckans tankar

Det har varit en väldigt intensiv vecka och ja det är mycket jag reflekterat över. Här kommer några saker.

- Riga. Såklart. Jag var där i 6 timmar eigår och blev så sugen på att åka tillbaka. Det såg ut att vara en helt fantastisk stad att besöka senare i vår eller sommar. Fin arkitektur, en flod som går genom staden, härliga stadskvarter och gamla stan var så fin!

rigabild.jpg

- Bloggen är inte död! I veckan vann jag och mina kollegor pris för bästa branschblogg i kategorin resor. Det var kommunikationsbyrån Navigator som listat de bästa branschbloggarna och varför de är så bra. Jag visste det hela tiden men vi gör alla rätt - reseinspiration när det är som bäst!

- Bloggen är inte död 2. Jag har också varit på nordisk resebloggkonferens och insett igen att ja, bra innehåll lönar sig! Att jobba med bra content är nyckeln till det mesta och detta är bara början när det kommer till marknadsföring, content och marknadsföring.

- Ljuset är tillbaka. Har ni märkt att det håller på vänder mot vår? Det är ljusare när man går upp och det är ljusare när man går hem från jobbet. Vi lever inte längre i mörker och det finns hopp om livet!

solen.jpg