Tankar från ett tåg

Just nu sitter jag på tåget till Göteborg. Egentligen skulle jag ha åkt igår men krassligt barn och stressat läge gjorde att jag fick skjuta upp min resa ett dygn. Men nu är jag på väg och testar MTR Express istället för SJ. Jag ska möta upp en kär vän som lämnat Stockholm för en mindre stad och i 24 timmar ska vi njuta på Arken Hotell och Spa. Jag har jobbat galet intensivt den senaste tiden och även om jag jobbat på Gran Canaria har det varit 12-timmars dagar och utan helg vilket gör att jag känner mig lite sliten.

IMAGE.JPG

I Stockholm låg ett väldigt tunt lager med snö/frost men här längre söder ut är gräsmattorna gröna och solen skiner från en klarblå himmel. För mig får det gärna vara snöfritt så länge som möjligt!

Annars har väl fokus varit Black Friday både på jobb och privat denna veckan kan jag säga. Det känns som att det har exploderat och alla butiker går bananas. Själv tycker jag att det är utmärkt tillfälle att köpa julklappar som ändå ska köpas, få rabatt på plagg jag var på väg att köpa men nej jag köper inte bara för det är billigt. En kan svära över Black Friday och all reklam men man får också tänka att för en hel del barnfamiljer är detta räddningen när julklappar ska köpas eller resor ska bokas.

Nu återgår jag till min bok, tåg och tystnaden. Häng med på instagram under helgen!

A13A9ECA-26C6-40ED-B72C-BEF38054A46E.JPG