Fredagstankar - från Gran Canaria till telefonångest

Gran Canaria

Oundvikligt när jag befinner mig här. Jag är här på jobb, reser runt ön och det är verkligen en ö som bilder inte ger rättvisa. Det finns så många mysiga plaster, fin natur och god mat och ön är så mycket mer än stränder.

gran-canaria-1345567_1280.jpg

Hotel RIU Palace Oasis

Det är på RIU Palace Oasis jag bor nu när jag jobbar på Gran Canaria. Och jag älskar när hotell levererar. Jag har en privat lite pool ute på terrassen som håller 30 ljuvliga grader. Jag har halvpension vilket betyder att frukost och middag ingår - och maten är så bra! Till middag grillas fantastiskt kött, det finns tapas högt och lågt och chokladfontän till efterrätt är sånt jag älskar. Servicen är tipp topp och jag hinner inte förstå att jag saknar något innan jag har det i handen!

piscina-hotel-riu-palace-oasis-2_tcm55-205363.jpg

Göteborg

Nästa fredag drar jag till Göteborg för spa-helg med en kompis. Eftersom hon flyttat från Stockholm träffar jag henne alldeles för sällan men nu så. Det ska bli tåg ner, hotellnatt och sen total avslappning i 24 timmar.

goteborgtram-2304870_1280.jpg

Julpyntet

Nu är det dags igen och jag välkomnar det. Det gör den grå dagen mycket härligare, att gå in på Clas Olsson är som att besöka Disneyland nuförtiden och jag ger lussekatter, pepparkakor, glögg och ljusslingor en varm kram.


Telefonångest

I över två veckor har en sprillans ny telefon legat och väntar på installation. Och jag skjuter upp bytet dag för dag. Jag har längtat efter en ny Iphone men nu har jag ångest för att bilder ska försvinna, bankid ska sluta fungera och att det ska ta mig en hel dag att fixa detta. Teknikångest deluxe och nej jag kan nog inte klassas som en early adapter.

table-3375313_1280.jpg