Fredagstankar från dimma till Grancan

Travel News

Igår var det resemässa i Waterfront här i Stockholm. Jag minglade runt, träffade härliga personer och hade turen att få äta lunch med Annika och Lisa. Jag blev så sugen på att resa till Cotswolds, se mer av USA och att åka tåg i norra England.

IMG_1169.JPG

Gran Canaria

Jag åker tillbaka till Grancan nästa vecka på jobbresa. Sist jag var där var i maj, också jobb, men då hann jag inte se så mycket. Denna gång kommer jag få se desto mer då vi ska resa runt hela ön på fotoresa. Jag är så pepp på att upptäcka denna turistö utanför stränderna och hotellen.

IMG_3825.JPG

Dimman

Denna vecka har dimman legat tung över Stockholm. Vissa dagar har man knappt sett handen framför sig, det är som en blöt filt lagt sig över staden. November deluxe. Låt oss hoppas på bättring till helgen.

 

Blondinbellas torrschampoo

Så bra! Det är inte bara jag som hyllar detta torrscampoo som luktar kolasås, Sandra Beijer är lika besatt! Det är perfekt att få bukt med flygigt och nytvättat hår, det är en lifesaver när du inte hinner tvätta håret och det ger en volym som mitt hår aldrig haft förr!

Weekend

Aldrig har väl weekendsuget varit större! Jag behöver storstadspuls, miljöombyte, kvalitetshäng med vänner och lite ledighet. Men du reser ju hela tiden tänker ni kanske nu?! Jo förvisso men nästan enbart med jobbet. Jag vill sitta på vid en öppen brasa och dricka glögg, strosa planlöst utan måsten och äta frukost länge.

IMG_3642.JPEG