Fredagstankar - från flygdebatt till kontor

En vecka på kontor

Den här veckan har jag jobbat på kontoret mellan 8-16 varje dag och njutit av kollegor, massor av roligt jobb och inte rest längre än mellan sjöstaden och södermalm. Påminn mig om detta om en vecka när rastlösheten slår till.

 

Maten

Äntligen har jag tagit tag i det. Den här veckan har vi inte ätit köttbullar eller falukorv en enda gång. Jag har börjar laga mat igen - hurra! Sötpotatisplättar, kycklinggryta, laxpasta - ja ni hör I´m on fire!

IMG_5223.JPG

 

Helgvädret

Jag är så taggad på att vara ute med barnen denna helg - kanske den sista helgen jag vill vara ute i år. Det pratas om 17 grader, strålande sol och jag laddar för picknick, höstlov och massor av frisk luft.

IMG_5593.JPG

 

Flygdebatten

Helt plötsligt är vi som flyger de mest hatade människorna på denna jord. Jag tänker inte ge mig in i debatten för ja jag flyger och jag jobbar med resor. Jag har inget att sätta emot. Jag gör mycket bra saker också men inget väger upp mot det där att jag flyger. Ofta. Jag tycker inte heller det är rimligt att en flygresa till London kostar 49:-. Jag håller också med om att vi måste hitta andra alternativ och det är bra att debatt förs men jag är inte ond. Jag gör bra för världen också på andra plan. Jag lovar.

IMG_5486.JPG

 

Italien

Jag är fortfarande Italien-hög. Amalfikusten måste vara något av det vackraste som finns i världen, hur kommer det sig också att de fick precis ALL god mat och dessutom det bästa klimatet? Mer Italien till alla!

IMG_5577.JPG