Min helg i bilder - staycation i Stockholm

Jag har haft en alldeles underbar helg - vi tar en titt.

sang.jpg

I lördags förmiddag vinkade jag hejdå till familjen och tog mig till Hötorget. Där mötte jag upp två underbara vänner som jag bodde tillsammans med när vi pluggade på universitetet. Det var dags för vår årliga träff och vi checkade in på hotell Haymarket som en stor favorit hos mig.

ichi.jpg

När vi hade installerat oss i rummet gick vi till Mood gallerian för att äta lunch på Ichi Ichi. Jag åt lax, nudlar och massor av ingefära.

skivor.jpg

Sedan shoppade vi lite innan vi frös hem till hotellet igen. Där öppnade vi bubbel, insåg att vårt rum var utrustat med båda LP-skivor och en spelare och that was it! Vi satt i vår fönsternisch med utsikt mot Hötorget och drack bubbel, åt choklad, lyssnade på gammal musik och skrattade så tårarna sprutade i tre timmar.

skalen.jpg

När det blev kväll tog vi tunnelbanan till söder för att äta middag.

mord.jpg

Det var ingen vanlig middag utan middag med mordmystrium, ni ska få läsa mer om detta i mitt nästa inlägg. Vi hade en toppenkväll och skrattfesten fortsatte.

Efter middagen tog vi en härlig men kall promenad tillbaka till Haymarket. Konserthuset var så fint upplyst och vi somnade väldigt snabbt i vårt fina rum.

frukosthay.jpg

Söndagen började med en jättegod frukost på hotellet och sedan shoppade vi lite till innan vi sa hej då med ett löfte om att ses i sommar med alla barn.

sjöstad.jpg

Jag åkte hem till Sjöstaden som var så vacker att varenda person var ute och promenerade.

pulkna.jpg

Möttes av mitt glada barn som fullkomligt älskar snö, lika mycket som jag älskar hennes härligt röda kinder.

laxen.jpg

Till söndagsmiddag lagade jag lax, glasnudelsallad och en magisk jordnötsdressing och sedan tog den helgen slut. Alldeles för fort såklart - som alltid.