Min helg i bilder

Den här helgen har jag varit själv hemma med barnen och så här har det sett ut.  

FullSizeRender.jpg

I lördags var det väldigt grått. Jag värmde croissanter och tände massor av ljus. Länge leve Picard. Sedan tog jag äntligen tag i min garderob, vilken befrielse. Tre stora påsar skänktes till bättre behövande och jag kände mig lättare i sinnet.

FullSizeRender.jpg

Vi tog ut cyklarna och cyklade iväg till Sickla genom ett grått Hammarby Sjöstad. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Där letade vi jeans till Aramis och körde lördagstraditionen smoothies från naked juice bar.  

Vi cyklade hem, Älva somnade och Aramis lekte. Lugn och ro rådde i en timme. 

FullSizeRender.jpg

På eftermiddagen kom kompisar på fika och lek. 

FullSizeRender.jpg

Och så gick vi ut på långpromenad och letade fina löv. Dagen försvann och på kvällen åt vi pasta med pesto och tittade på film. Eller jag och Aramis gjorde, Älva ser numera enbart på Madicken.

FullSizeRender.jpg

Söndagen började som lördag med frukost och levande ljus. Sedan satte jag barnen i arbete genom att de fick städa sitt rum och jag städade resten.  

FullSizeRender.jpg

Vädret var rena rama sommaren så vi gick ut och lekte i en park. Aramis lämnades av hos farmor och farfar en stund, Älva och jag åt lunch och vilade. Jag har dragit ner Älvas lunchvila till en timme och det blir väldigt lite tid att hinna med annat samtidigt som jag längtar till att hon slutar sova. Hon åker ju inte vagn längre och att alltid ha en tid att passa är ganska så trist på helgen. 

FullSizeRender.jpg

På eftermiddagen hängde vi på biblioteket. 

FullSizeRender.jpg

Och hade picknick i parken. 

FullSizeRender.jpg

Aramis kom hem, vi lagade tacogratäng (en person åt mest ost) och så kom pappan i familjen hem lagom till middagen. Hurra för det!

FullSizeRender.jpg

Efter läggningen kände jag att jag behövde luft och gick en långpromenad kring sjöstan. Och andades. En fin helg som gjorde den blogg till en mammablogg för en stund. Men så ser livet också ut och det är underbart!

Nu laddar jag för en intensiv vecka som också betyder resvecka - på fredag åker vi till Bellagio!