Höstlistan 2017

Visa en bra höstbild från ditt arkiv

Så här såg Hammarby Sjöstad ut i slutet av oktober förra året.

B3A4E300-5986-42C8-A2F6-EDDDFAC095EE.JPG
B161C36F-AB56-4A03-AAE4-6892B988F509.JPG

Beskriv din kommande höst i tre ord?

Intensiv, påfrestande och rolig! Med nytt jobb, två barn och en blogg blir det inte en död minut. Påfrestande står för allt detta pusslande; ni vet hämtning, lämning, utvecklingssamtal, föräldramöten, aktiviteter, egen träning (som idag är obefintlig), och att hinna andas.

Vilka är dina bästa minnen från sommaren 2017?

bubbelvy.jpg
alvgung.jpg
landscape.jpg

Ialienska rivieran där vi bodde i ett gammalt stenhus i Civezza, Ligurien. Småland. Och underbara dagar i Manchester och utflykter i Cheshire.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa måste väl ändå vara de där strålande dagarna när solen skiner och löven skiftar i orange och rött. Och höstmodet såklart. Det sämsta är det eviga mörkret och regnet som inte slutar.

Hur höstmyser du?

Levande ljus. Stickade tröjor. Långpromenad på en söndag med Skäringer och Mannheimer i lurarna.

Vilka böcker har du planerat att läsa i höst?

Jag har just läst ut För den som reser är världen vacker. Jag planerar också att läsa Vi mot er och Björnstad av Fredrik Backman, Instagram changed my life av Christoffer aka Wisslaren Collin och Omgiven av idioter - Thomas Erikson.

Dina 3 bästa hösttips – alla kategorier?

Boka in minst en höstweekend till södra Europa. Möt upp dina vänner för långbrunch en lördag/söndag. Köp ett bra regnställ som andas. Gul regnjacka - ack så snygg men väldigt svettig.

65A366D5-9BAA-472F-9150-546019409335.JPG
CB642888-AF37-42FA-AFC3-C640ABAD7A2E.JPG

Hur ser din höstoutfit ut?

Lite som bilderna här under tänker jag. Röda plagg, gärna en stor härlig jacka. Stickade tröjor, gärna lite oversize med högre krage i grå/svarta toner. Blusar med volang som är snygga att stoppa ned i jeansen och perfekta på jobbet. Och ett par grövre kängor som jag inte hittat än men vet exakt hur det ska se ut.

Har skol/jobbstarten fört med sig några insikter?

Ja verkligen. Att oj vad det är roligt att lära sig nya saker och det är så kul att jobba med sitt största intresse. Dagarna går väldigt fort och hade jag inte barn skulle jag säkerligen jobba hela kvällarna bara för att det är så himla roligt!

Vad har du på TO-DO listan just nu?

Köpa de där perfekta höstskorna jag ser framför mig. Boka en familjeresa men kan inte bestämma mig ens för när och var. Besöka gymmet.

D8D71F16-78E3-413F-A3FA-D8D94AE952C9.JPG

Några tips på hur man botar höstdeppigheten?

D8BC2078-D46B-4F5C-9282-DC9285014FC6.JPG

Gå ut och gå även om vädret är grått med hörlurarna som sällskap. Mina favoritpoddar just nu är Filip och Fredrik, Skäringer och Mannheimer och Värvet funkar alltid.  Boka in kompisträffar som får dig att skratta. Ät choklad utan att få dåligt samvete.

Vad är två nya grejer du vill lära dig i höst?

Att ta vara på nuet och inte bara se fram emot nästa resa, nästa årstid eller vad det nu kan vara. Jag vill också lära mig mer om designen i Squarespace, jag har massor av bra information men hinner aldrig läsa den, tyvärr.

Vilka serier rekommenderar du att följa?

SKAM om man nu missat den. Homeland. Designated survivor.

skam.jpg

Vilka Instagram-konton rekommenderar du att följa?

Mitt såklart, @comeflywithme.se Sedan tycker jag man ska följa @svenskaresebloggar för att få inspiration från hela världen. Sen är mina personliga favoriter @resfredag, @livetfrandenljusasidan, @fantasiresor och @antligenvilse . Och så älskar jag @lovegreatbritian_se som visar de mest fantastiska bilderna från just Great Britian.

Topp tre favoritdrycker i höst?

Rött vin. Citronvatten. Varm äppeljuice med kanel.

Har du någon inplanerad resa för den närmaste framtiden?

Just nu har jag bara en Italienresa inbokad. Jag och Micke åker till Comosjön och Bergamo på fredag - en resa han fick av mig i födelsedagspresent.

como1.jpg

Hur förbereder du dig för vintern?

Köper ny täckjacka till mig själv. Letar overaller till barnen. Sover. Bokar in några hotellweekends. Dricker bubbel mitt i veckan.

053BDEC7-D546-444A-A2B0-80037B2EDD99.JPG