Dag 2 i Florens

Eftersom det är så varmt här bestämde jag mig för att gå upp tidigt.  

FullSizeRender.jpg

Jag var ute vid soluppgång strax efter 7 och såg Florens vakna. Ljuset var fantastiskt och jag gick upp på en höjd för att se hela Florens.  

IMG_0136.JPG

Det var lugnt och stilla och rekommenderar er alla att upptäcka nästa stad ni besöker i soluppgång.  

FullSizeRender.jpg

När jag hade gått en mil gick jag tillbaka till hotellet och åt en italiensk frukost.  

FullSizeRender.jpg

Sedan la jag mig vid poolen, läste en bok och hittade en fläck av skugga. Jag skulle egentligen gå på en citytour men kunde inte förmå mig i 37 graders värme så la om mina planer.   

IMG_0170.JPG

Men framåt eftermiddagen gick jag ut för att se nya kvarter, dricka cappuccino och hitta små gränder.  

FullSizeRender.jpg

Sedan kom det regn, ett halleluja moment för många förstod jag. Det varade bara i 10 minuter men luften blev klarare och jag passade på att dricka en Aperol spritz på hotellets takterrass.  

IMG_0198.JPG

Efter regnet blev himlen en kuliss och solnedgången igår var bland det vackraste jag sett. Det som är trist med att resa själv är att ingen kan ta bilder på mig och jag har ingen att ha i mina bilder. Men igår ställde den här trevliga damen upp som motiv i min solnedgång. 

Idag är det tisdag och jag ska byta hotell. Det är högsäsong i Florens och folk slåss om hotellrummen där det ingår pool därför kunde jag bara bo två nätter där jag är nu. Men jag älskar hotell så mig gör det inget att flytta längre ned på gatan och testa nytt, givetvis också med pool på taket. Men nu, mot en foodtour där jag ska äta mig genom staden!