Bra hotell med fantastiskt frukost i Malmö

Sponsrat inlägg i samarbete med Hotel Noble House

Under våra tre dagar i Malmö spenderade vi två nätter på ett riktigt bra hotell; Hotel Noble House. Detta hotell ingår i gruppen HKC Hotels där tanken är att du ska bo på stadens bästa läge samt att hotellen har tänkt till ett extra varn när det kommer till bra konst och inredningsdetaljer. Förutom Noble House ingår också Hotel Kung Carl i Stockholm, Hotell Hudik i Hudiksvall, samt Clarion Hotel i Örebro i denna grupp.

Det känns direkt att hotellet är mer fristående än de större kedjorna. Det finns ett helhetstänk till att det ska vara mysigt, en mötesplats och mer än ett hotell.

Läge

Läget är verkligen grymt! Hotellet ligger max 10 minuters promenad från tågstationen, vägg i vägg med shoppinggatan, Gustav Adolfs torg och bussar som går över hela staden. Det är max ett par minuter till Lilla Torg och du är omgiven av bra restauranger.

 

Rummen

Hotellet har 137 rum och alla har olika inredning. De har olika typer av av rum allt från standard till familjerum, sviter och konferens. Vi bodde i ett superiorrum som såg ut så här - läs mer om de olika rummen här.

Två sängar, sköna täcken och kuddar, två fåtöljer, tv, skrivbord och ett fräscht helkaklat badrum med dusch.

 

Frukost

Jag blev så himla glad när jag kom ner till frukosten för det är verkligen inte standardutbud utan detta hotell har sitt egna koncept. Smörgåsar, pålägg, bacon, ägg, rostade grönsaker, fil, yoghurt, flingor, croissanter, smoothies men även gör din egen våffla, pressa egen apelsinjuice, tips på hur du gör din egen smörgås med avokado, keso och en sax att klippa krasse med.

FullSizeRender.jpg

Till äggröran fanns en liten skål med klipp gräslök, det fanns en melonsallad med spenat och cashewnötter som var gudomlig och även sill och ägghalvor. Dessutom en uppsjö av morgontidningar.

Ser ni det geniala i bilden ovan? Hotell har portionerat ut våffelsmet i glas så man vet exakt hur mycket man bör använda, du slipper kladd av smet runt hela järnet och även att ta i en insmetad kanna. Genidrag!

 

Gemensamma ytor

Inredningen är fantastiskt och det finns verkligen ett tänk kring detta. Det är som att lobbyn är ditt vardagsrum med gratis kaffe hela dagen, drivor av sällskapsspel, böcker att låna, bokhyllor med snygga inredningsdetaljer och mycket fåtöljer och soffor.

Hotellet har en bastu som du kan hyra och det finns också ett mindre gym. Vid entrén till hotellet ligger Macau Bar där du kan ta en drink eller kaffe och här serveras också mat. De har till och med ett lekrum som både passar yngre och äldre barn.

 

Övrigt

Att bo på ett hotell som ligger vägg i vägg med Åhléns är en stor bonus. Att personalen också  är serviceminded, gillar barn och bjuder på choklad och frukt är grädde på moset. Allt som allt är jag supernöjd med vår vistelse, det passade mig och Aramis jättebra och om jag hyllade inredningen och frukosten hyllade han hockey- och fotbollsspelet i lekrummet samt sällskapsspelen i lobbyn.


Detta inlägg är ett samarbete med Hotel Noble House men som vanligt är tankar, bilder och åsikter mina egna.