Årets ljusaste dag

Igår var det årets ljusaste dag med nästan 19 timmars dagsljus i Stockholm. 

FullSizeRender.jpg

Vi åkte ut till Nacka efter jobbet, barnen fick leka på gräsmatta och vi blev bjudna på grillmiddag. Hamburgare extra allt och äppelmust i solen.  

IMG_7648.JPG

När vi kom hem till Sjöstaden gick jag ut på en liten promenad och vid 22 såg himlen ut så här. Vilken kväll! Jag vägrar lyssna på dem som säger att nu blir det bara mörkare utan insuper varje solstråle som går. 

Idag är jag hemma med Älva som fortfarande är lite sliten. Jag passar också på att packa och tvätta inför Italien imorgon. Fördelen med att ha varit i solen en månad i februari gör att det är väldigt lätt att packa för en vecka. Jag vet vad barnen använder och inte använder, jag vet att jag kan skippa hälften av mina klänningar och att jag mest hasar runt i flip flops. 

Door to gate hämtar oss redan 06.30 imorgon, oj vad jag längtar till sol och det italienska landskapet!