Midsommar i Nice

Glad Midsommar!  

Imorse innan de flesta utav er inte hade vaknat tog vi Door to Gate till Arlanda. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Klockan 9.30 var vi på väg till Nice. Så smidig flygresa på under tre timmar, Älva som en utav dessa timmar även om man nu känner att det börjar bli dags för eget säte. 

 

I Nice var det 27 grader och molnigt när vi landade. Ljuvligt! För första gången skulle testa detta med hyrbil och alltså i Nice var det en ganska komplicerad historia. Landa, släpa två barn, två resväskor och en vagn på buss till annan terminal, leta på biluthyrare, få hundra frågor, inte förstå hur bilbarnstolar skulle sitta, för litet bagageutrymme men till slut rullade bilen från flygplatsen. 

15 minuter senare anlände vi vårt hotell Sandton Hotel. Där bjöd det på iskallt bubbel vid poolen och all stress de föregående timmarna släppte. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi fick ett underbart familjerum med den här terrassen. Resten av dagen badade vi och hängde vid poolen. 

IMG_7672.JPG

När kvällen kom tog vi bilen i fem minuter till Cagnes Sur Mer där vi åt middag. Avslappnat var det kanske inte med en övertrött 1-åring men vi tog oss igenom det. Nu sover barnen tillsammans i en dubbelsäng, vi sitter på terrassen och äter oliver och imorgon ska vi njuta mer här innan vi rullar in i Italien.  

Njuter lite extra över att jag slapp fira midsommar i år då jag tycker det är mest stress och press. Långa köer dit och hem, oftast kallt, barn med olika sovtider och fester där man ska ha det så förskräckligt roligt?! Ja, jag vet inte kanske blir det roligare med midsommar när småbarnsåren är över? Hur som, så glad att vara i Frankrike i år och att åka till Medelhavet i juni är verkligen att rekommendera!