Tiden då det mesta händer

Den här tiden på året går så vansinnigt fort. Det är utflykter, events, avslutningar och långlediga helger i ett enda virrvarr.

Igår hade jag styrt upp en sommarmiddag med aktivitet för mitt jobb på Skansen. Det var riktigt roligt och jag kan verkligen rekommendera det! Vi fick se Skansen från ett annat perspektiv, lösa gåtor, besöka husen, klura på frågor i sann teambuilding-anda. Vi avslutade med sommarbuffé på restaurang Stora Gungan och inte ens att regnet stod som spön i backen kunde förstöra denna kväll.

 

FullSizeRender.jpg
IMG_7211.JPG

Den här tiden på året är det så fasligt vackert bland Skansens hus. Träden är intensivt gröna, hägg och syrén blommar och har du inget för dig i helgen är det till Skansen du ska gå. Här kan du läsa mer om min kärlek till Skansen.

Nästa vecka är det nationaldagsfirande, Aramis har skolavslutning, jag ska på Håkan Hellström och på brunch. Sedan har Älva avslutning på förskolan och så bär det av till Österrike i fyra dagar - hem och packa om och så väntar Frankrike och Italien. När vi kommer hem fyller Aramis 7 år och så påbörjar vi den härliga sommarsemestern i Sverige som ska innehålla Småland, Skåne och Västmanland. Ja, det är fullt upp men det är bara roliga saker så det finns inte ens ett pyttegnäll i dessa meningar.

Imorgon börjar äntligen juni!