Bra trådlösa hörlurar till resan

Jag har varit på jakt efter nya hörlurar en tid, ni vet sådana som både är snygga och bra. Jag fick chansen att testa Sudios hörlurar och vad tyckte jag då?

Snygga? Check.

Bra? Check.

Och det bästa: trådlösa! Jag lyckas alltid trassla in sladden i halva min väska eller fastna med sladden i jackan/mössan/cykelstyre så detta är min grej. Jag hade med mig dessa lurar när jag reste till Milano och de var så himla bra att resa med. Lätta att ha i handbagaget, går att vika ihop så de knappt tar någon plats alls och de stänger ute flygplansbrus bra.

Dessa lurar finns i svart och vitt och man kan också köpa till caps i fyra olika mönster/färger för att göra sina lurar mer personliga. Jag tycker också om att de är väldigt mjuka runt örat. Jag har haft en hel del hörlurar som gjort ont i ytterörat efter ett tag men dessa känner jag inte av alls. Jag har som sagt använt dem när jag reser men också på gymmet, ute på promenad och på jobbet.

Batteriet räcker i 24 timmar om man lyssnar aktivt, så de täcker lätt en långflygning med mellanlandning.

Just nu har jag en rabattkod hos Sudio som ger 15% på ett köp - avvänd koden flywithme och skaffa bra hörlurar till sommaren. (Sudio har också många trådlösa in ear hörlurar.) Beställer du nu får du också med det här snygga mobilskalet som du ser ovan.

Tummen upp till Regent lurarna - min nya resegadget!


I samarbete med Sudio.