Vardagstankar och bra länkar

En onsdag mitt i veckan. Aramis har haft feber sedan i måndags så det är pusslande med vabb och jobb. Jag tänker att om det bara kunde sluta hagla/snöa/regna i Stockholm så kanske snoriga näsor kan bytas ut mot fräknar på näsan. Hör ni hur trött jag är på den här våren som aldrig kommer igång? Tänker att snart, snart är Stockholm lika grönt som Milano var för några veckor sedan.

Imorgon hoppas jag iallafall på att ha två friska barn att lämna och att det vänder nu till långhelg. Vi har inga storslagna planer men en extra ledig dag är alltid välkommen och kanske hittar vi även på en majbrasa.

Ofta frågar folk mig var jag hittar all energi och hur jag hinner med jobb, familj och blogg. Jag tycker att det går bra, jag har hittat balans men självklart är det grejer som får stå tillbaka. Just nu är det tyvärr träningen men det har också med att göra att jag tappat motivationen. Men åter till frågan så är det ju så att jobbar man heltid, har barn och blogg så blir det väldigt Allan jag kan delta i event på dagtid till exempel. Idag missade jag både flygbolagsevent och Gröna Lund men det får vara så. Dygnet har bara 24 timmar och event är inte överst på min måste lista. Men visst kan jag bli avundsjuk på frilanslivet livet ibland. Och i nästa stund andas ut för att jag har en fast anställning och slipper jaga uppdrag.

IMG_6473.JPG

Snart börjar vår bästa tid vet ni. Jag ser den för min inre syn varje dag. Sommar, ljusa kvällar, varma dagar och en och annan resa. Juni är en sådan där galet härlig månad då jag ska hinna besöka både Österrike, Frankrike och Italien, se Håkan Hellström på Stadion, dricka rosé på en uteservering, gå på min första skolavslutning som mamma och njuta av sommar-Stockholm.

Jag avslutar detta vardagliga inlägg med några länkar till härlig läsning! Enjoy!

Lisa och jag tipsar vidare i att resa med barn hos Apollo - del 2

Norwegian börjar flyga direkt till SIngapore

Dryden listar fyra överskattade grejer i New York

Katarina berättar hur man fotograferar månen - som jag undrat!