Ny design och bra läsning hos andra

Jo visst bloggen har ny framsida och det har tagit mig ett par dagar att fixa. En del tänker ju nu, men var är bloggen? Jo den finns såklart och vill du landa direkt i bloggen som vanligt kan du besöka www.comeflywithme.se/blogg/ Skriver du in comeflywithme.se hamnar du nu på min startsida och där kan du klicka dig vidare in i bloggen antingen via toppmenyn eller via länk en bit under bilden. Där kan du också ta del av en rad populära inlägg samt hitta resmål via världsdel.

Eftersom jag byggt om har jag inte haft tid att blogga men däremot har vissa andra bloggat om mig och det är härlig läsning som ni inte bör missa.

Apollo har gjort en intervju med mig och Lisa om vår erfarenheter av att resa med barn. Läs intervjun här.

Sofia aka Fantasiresor har skrivit ett sådant fint inlägg om oss som faktiskt har heltidsjobb, barn OCH reser kors och tvärs. Läs det grymma blogginlägget här.