Min helg i bilder

Min helg i bilder kom lite av sig i fredags i all tumult och sorg. Jag fokuserade helt på min familj och vänner denna helg och så här såg den ut i stora drag.

IMG_6277.JPG
IMG_6225.JPG

Jag har gått långpromenad genom ett grått och stilla Hammarby Sjöstad.  Aramis var med  vänner på museum och jag och Älva promenerade, hängde i lekpark och matade änder.

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jag har träffat mina vänner och bloggkollegor Sofia och Annika. Vi träffade turistorganisationer, pratade om spännande resmål och avslutade med fikade på Starbucks. 

IMG_6231.JPG

Mina föräldrar var här på besök och hela söndagen tillbringade vi på mitt favoritställe i Stockholm, nämligen Skansen. 

IMG_6256.JPG
IMG_6276.JPG

Skansen vaknar efter vinterdvala och jag tror varenda djur. Björnungar som busade, uttrar bjöd på show och påfåglarna ville aldrig sluta kråma sig. 

FullSizeRender.jpg

Älva som har spring i benen så det räcker och blir över älskade såklart denna utflykt. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Vi åt matsäck mot en husvägg i solen, vandrade genom stadskvarteren, avslutade med glass och var där i över fem timmar. När vi tog båten hem igen var det med glada och trötta barn. 

Aramis följde sedan med mormor och morfar hem för påsklov medan vi är kvar i stan för jobb och Älva går på dagis. Men om några dagar gör vi dem sällskap för påskfirande och äggletning. Det blev som ni ser en lugn helg som för så många andra dagarna efter tumultet på Drottningggatan.