Veckans tankar och funderingar

En vecka i november är slut och vad har jag haft i huvudet?

- Black friday. Alltså jag var trött på Black friday redan på onsdagen och när det väl blev fredag svämmade inkorgen över både för mail och sms. Nej jag köpte faktiskt ingenting, en del erbjudanden var löjligt dåliga (typ 10% på utvalda varor) och överlag dog shoppingsuget ju fler mail som trillade in.

- Billiga resor. Jag har noterat hur väldigt billigt man kan resa om man inte har skollov, arbetsdagar eller annat att förhålla sig till. Under 3500 kr till Bangkok tor i januari, 1995 tor till Krabi om man kan resa imorgon, 3000 tor till New York och 600 kr tor till London och då pratar jag resor från Arlanda - inte Skavsta. Och då är det surt att kolla resor över sportlovet och se att en vecka i solen skulle kosta familjen 45 000 kr. Sinnessjukt!

florens1.jpg

- Hosta. Den här veckan har hosta varit temat i denna familj, speciellt på natten och av den minsta personen i familjen. Ni vet sån där hosta som är oavbruten, som ibland leder till kräk och alltid fruktansvärt dålig sömn för alla inblandade. Måtte det ge sig.

FullSizeRender.jpg

- Punk Royale. Denna mytomspunna krog besökte jag igår och firade en väns födelsedag. Så bra, så coolt och vilken upplevelse! Ni ska få läsa mer om kvällen inom kort - men gå dit!

- Weekends i vår. Så många städer jag vill se och så lite tid. Tel Aviv, Dublin, Aten, Södra England, Dubrovnik och Sevilla står högt upp på min lista.

edinburghcafe.jpg