Min helg i bilder

Vår helg i slutet av november började i fredags med en lugn kväll där 7-åringen bestämde att det skulle ätas tacos. Så fick det bli och sedan tittade vi på min nya favoritserie Chef´s Table.

FullSizeRender.jpg

Lördag förmiddag gick jag ut för att rasta Älva. Hon hade varit sjuk från och till hela veckan och hade myror i brallan.

FullSizeRender.jpg

Efter lunch kom min mamma och hälsade på och vi åkte till kusin vitamin i Nacka för årets första julbak.

FullSizeRender.jpg

När barn bakar blir det mer glasyr än kaka.

FullSizeRender.jpg

Och enorma lussekatter som smakade ljuvligt. Julmusiken stod på för fullt, julstjärnorna var tända och det fanns en gnutta julstämningen ändå.

FullSizeRender.jpg

Provsmak såklart.

FullSizeRender.jpg

När kvällen kom tog mamma hand om barnen eftersom Micke var borta och jag tog båten till Södermalm och Folkungagatan. Det skulle nämligen firas födelsedag på Punk Royale.

FullSizeRender.jpg

Agnieszka fyllde jämnt och det firade vi med 14 rätter och en riktigt upplevelse till middag. Jag gjorde dock ingen helkväll utav det eftersom jag visste att sovmorgon skulle utebli.

FullSizeRender.jpg

Och mycket riktigt var vi uppe och ute tidigt på söndagen. Aramis skulle iväg på friidrott och vi andra tog båten till stan.

FullSizeRender.jpg

Vi tittade på skridskoåkning i Kungsträdgården och såklart även NK:s julskyltning. Sedan tog vi en promenad genom Gamla Stan, frös om fingrarna och gick hemåt mot sjöstaden igen.

FullSizeRender.jpg

Pannkakslunch på café var succé efter en kall förmiddag. På eftermiddagen hade vi fikabesök, hängde upp julstjärnor och hade det allmänt mysigt på hemmaplan och ja sedan var den helgen slut. Men nu har jag fått en försmak av jul och nu är det all in till nyår då vi städar ut den snabbt och fyller lägenheten med tulpaner istället!