Mina tankar och reflektioner i veckan

Veckan är snart slut och vad har jag reflekterat över och tänkt mycket på?

- Trender inom resande.
Vad gör gör resenärer mest; väljer resmål först eller väljer vilken typ av semester de vill ha och letar sedan var de ska åka. Alltså vet du att du vill åka till Chicago eller vet du att du vill till en stor stad, äta gott och se skyskrapor? Eller är det rent av pris som avgör om du hamnar på Island, Kap Verde eller Los Angeles i jul?

IMG_0303.JPG

 

- #metoo
De personer som fortfarande säger att de kvinnor som uttalar sig gnäller, tar åt sig bara en tittar på dem och är för känsliga kommer nog aldrig fatta vad det handlar om. Senast idag hörde jag ett par föräldrar diskutera. Mamman och flickan tittade på strumpor från killavdelningen var på pappan kontrar Ska du inte anmäla henne till en genuskurs också och nickar mot barnet. Vi har en lång väg kvar mina vänner!

1B4131A7-A5D3-4E37-9940-F15C022EF2DD.JPG

 

- Storbritannien.
Jag älskar det! Efter min resa till Skottland har jag insett att ja det är mitt land. London är helt ok men resten är så mycket bättre. Manchester, Liverpool, Edinburgh, Glasgow, Cheshire, Lake District och mer. Jag har inte besökt Wales än men det finns på listan kan jag lova. Jag älskar husen, naturen, Marks and Spencer , publivet, skvallertidningarna, landsbygden och doften av sunday roast.

IMG_1127.JPG

-Snö
För exakt ett år sedan var det totalt snökaos i Stockholm. Jag är så glad för varje dag det är +8 och fortfarande höst där ute.