Veckans tankar - från Skottland till Twitter

Det är fredag igen och veckorna går så väldigt snabbt. Detta har jag tänkt lite extra på i veckan som gått.

 - Flygbolag extra allt
Här om dagen var jag på Sturebadet för att få höra om det senaste från Finnair. Eftersom vi höll till i det turkiska badet hade de också dukat upp en väldigt massa godsaker som också var hälsosamma. Finnairs nyhet var att de nu börjar med paketresor. Du köper alltså inte bara flyg utan du kan också lägga till hotell och transfer till resmålet. Flygbolagen går mer mot charter och charterbolagen säljer många flygstolar - jag tror alla snart möts på mitten.

FullSizeRender.jpg

 - Twitter
Jag känner helt plötsligt att Twitter är stendött. Hänger någon där längre? Vad används det till? Ger det något tillbaka? Eller är det bara jag som tröttnat?

 - Höstlov
Ljuva lov. Aramis får chansen till en hel veckas lov då mormor och morfar bjudit hem honom hela veckan. Själv ska jag jobba fyra av fem dagar och det känns lyxigt det med. Jag tyckere egentligen alla, barn som vuxen, förtjänar en veckas ledighet den mörkaste tiden på året.

 - Skottland
Om en vecka är jag där och det ska bli så spännande! Jag ser framför mig ett dramatiskt landskap, vackra städer och sagolika slott.

scotland-1987599_1280.jpg

 - Sluta med blöja
Jag har nästan glömt hur det var med Aramis men snart är det dags igen för detta. Vi använder både potta och toalett här hemma men det är långt steg från det till att hon själv ska säga till det när det är dags att gå. Än är hon bara 2 år och 3 månader men jag är så trött på blöjor - vill gärna att hon ska sluta idag. Kanske är detta julens projekt?! Sen följer napp och dagvila och så har vi inget småbarn längre. Ah min sista bebis - lite vemodigt är det ändå.

 - Långresa på sommaren
Jag är mer och mer inne på att åka på långresa i sommar istället för att vara hemma och bli besviken på vädret. Att utnyttja sommarlovet till upptäcka ställen som faktiskt är bäst på sommaren som Bali, Mauritius eller Seychellerna.

mauritius.jpg

- H&M
Jag älskar H&M! En dag efter jobbet hade jag 20 minuter på mig för lite powershopping. Jag letade klänning till finare fest och jacka. Två plagg jag letade efter i två timmar i söndags mitt i city helt utan resultat. Efter 15 minuter hade jag hittat grym cocktaildress, en snygg svart kappa och ytterligare en jobbklänning. Tydligen hade jag lite rabatter och jag betalade 900:- för hela kalaset!

Och med dessa tankar önskar jag er en underbar helg!