Min helg i bilder

Jag missade förra veckans helg i bilder men nu ska ni få en uppdatering vad vi gjort denna helg.  

FullSizeRender.jpg

I fredags efter jobbet inhandlade jag höstens snyggaste skor. Sedan åkte jag hem, lyckade få barnen att överge tacos (mutade med pannkakor) och vi hade fredagsmys kvällen lång. 

FullSizeRender.jpg

Jag var själv med barnen och på lördagmorgon tog vi en promenad till Sickla för att köpa present. Vi hittade maskar och sniglar på vägen. Fortsatte med att dricka smoothie, fixade present till kalas och hängde.  

FullSizeRender.jpg

Efter lunch skulle Aramis på kalas och jag tog med mig Älva ut. Solen kom fram och det var ljuvligt. 

IMG_0858.JPG
FullSizeRender.jpg

Vi hade picknick och sedan lekte hon med en grind i 20 minuter. Vissa saker är omöjliga att förstå med 2-åringar. Vi fortsatte till lekparken och vips hade två timmar gått och Aramis skulle hämtas. 

FullSizeRender.jpg

Hemma körde vi igång play doh fest med alla tillbehör vi kunde hitta, både jag och barnen blev fast.  

FullSizeRender.jpg

Älskar när jag hittar grejer som sysselsätter båda barnen. 

Vi avslutade med att laga köttfärsbiffar som vi la i pitabröd och fyllde med massor av goda saker.  Älva somnade och jag och Aramis åt godis och tittade på roliga klipp på Barnkanalen. Har jag sagt det förr så säger jag det igen - älskar Barnkanalen!

FullSizeRender.jpg

Söndagmorgonen var ljuvlig. Solen sken, jag åt avokadomackor och drack kaffe. Framåt förmiddag cyklade jag och Aramis till Sickla igen. 

FullSizeRender.jpg

Det var Barnens biodag och vi hade bokat biljetter till premiären av Den stora nötkuppen 2. Filmen var helt ok, vi skrattade båda två en hel del och ser ni det genialiska på bilden?! SF har börjat med biobord. Äntligen närmar vi oss Bangkok där du kan beställa in middag och drinkar under filmen. 

Efter filmen försökte jag få Aramis att shoppa loss och välja vinterjacka men han var tämligen ointresserad. Vi cyklade hem, mötte upp resten av familjen ute och sedan gick jag på långpromenad.  

FullSizeRender.jpg

Sjöstaden runt med en podd i lurarna och fångade dagens sista ljus. Sedan var helgen nästan slut. Vi åt pasta, det var stor hårtvätt på barn och så var det med den helgen. Nu laddar vi för ny vecka och hoppas att dessa varma grader håller i sig!