Vad har hänt sedan sist?

Vad härligt det är med röd dag imorgon och långhelg! Vad har hänt den sista veckan hos mig? 

FullSizeRender.jpg

Förra helgen hängde jag med den här lilla underbara personen, då var det 10 grader varmt och gröna gräsmattor. 

FullSizeRender.jpg

Vi firade nyårsafton hemma med våra fina vänner och grannar. Älva firade stylist med gummistövlar på. Nyårsafton är väldigt överskattat enligt mig så att vara hemma med vänner kändes alldeles lagom.

IMG_4150.JPG
FullSizeRender.jpg

Vi åt toast Skagen, hjortstek och citronmarängpaj, smällde raketer och klockan 22:30 gick gästerna hem och familjen bäddade ned sig. Jag älskar att umgås med barnfamiljer som inte heller känner att tolvslaget är viktigt när man ska upp innan 06 dagen efter. Det blev nytt år fast jag inte var vaken och det började tidigt.

FullSizeRender.jpg

Årets första dag åt jag tortilla med massor av tomater och timjan till frukost. Det kändes som en grym start! Jag önskar jag hade tid att laga en sådan här frukost varje morgon.

FullSizeRender.jpg

På eftermiddagen tog hela familjen en promenad runt sjöstaden. Det var väldigt fint i skymningen och vi behövde alla lite frisk luft.

IMG_4122.JPG

Några dagar senare kom det väldigt mycket snö över Stockholm. Det värsta kaoset höll sig borta men snö kom det, väldigt mycket och väldigt snabbt.

FullSizeRender.jpg

Jag har också hängt på Urban Deli som är en favorit hos mig. God mat, härlig miljö och grymt ställe att jobba på. Älskar kontakter i trädet när batteriet blir rött. Känns som en väldigt kreativ miljö med folk som sitter och knackar på datorer vid varje bord.

FullSizeRender.jpg

Och igår kväll tog jag med Micke på premiären av filmen Måste Gitt. Alla skådespelare och regissören var på plats, det bjöds på bubbel och Rigoletto var fylld till bredden. Både jag och Micke gillade verkligen filmen så se den så här i januarikylan. Applåderna efter filmen ville aldrig ta slut!

Och ja oj vad kallt det har blivit, -15 grader här i Stockholm ikväll. Som tur är kör jag och Aramis en hotellnatt inatt och jag ligger just nu under ett härligt och fluffigt duntäcke (mina tår har varit som isbitar mest hela dagen) och tinar upp.

Nu väntar härlig sömn och sedan hotellfrukost innan vi åker hem för att hänga med andra halvan av familjen på den röda dagen. Ha en härlig torsdagskväll!