Min helg i bilder

Jag har varit usel på att ta bilder den här helgen men lite så här har den sett ut, vår sista helg i Sverige på ganska länge.

FullSizeRender.jpg

I fredags kom mina föräldrar hit, vi åt middag, drack gott vin och jag tog inga bilder alls. Lördagen var strålande och den började med att jag tog ut dessa två på promenad. Vi matade änder och kastade isblock.

IMG_4474.JPG

Sedan tog jag mig till Hornstull där jag och Anna tog en rejäl promenad i solen längs med Årstaviken och Norra Hammarbyhamnen.

IMG_4487.JPG

Vi njöt av utomhusfika vid kajkanten.

FullSizeRender.jpg

Fortsatte över Danvikstullsbron och genom Hammarby sjöstad. Anna hängde med hem till oss för ännu mer kaffe och lördagshäng.

FullSizeRender.jpg

Sedan tog jag ut Älva på en promenad, lite lekparkshäng och shopping på Adidas.

IMG_4508.JPG

Och när solen gick ned över sjöstaden gick jag och min mamma till Hemma hos Kaj, köpte lyxpizzor till hela familjen. Deras pizzor är helt otroliga, alla åt för glatta livet och sedan var det dags att lägga barn och njuta av en bra serie i soffan. Designated survivor - se den!

FullSizeRender.jpg

Så blev det söndag och jag började min söndag på SATS. Jobbade mig uppför denna isiga kulle för att få träna styrka på gymmet. Och bäst denna vecka måste ändå vara Filip och Fredriks comeback med en svensk podcast. Jag lyssnar aldrig på podcasts, jag har tyvärr ingen tid till det men denna härliga nyhet gör att jag nu lyssnade under mitt träningspass. Tycka vad man vill om dessa personer men jag älskar deras dynamik och att få skratta mellan benpress och planka är inte illa!

FullSizeRender.jpg

Efter lunch kom min bror över som fyllde år och Aramis gjorde en fantastisk tårta. Min kusin med barn kom också förbi och det blev full fart. Senare på eftermiddagen var vi över till Mickes föräldrar för mer kaffe och häng med hans syster och barn. En fullspäckad familjehelg helt enkelt. Den avslutades med carbonara, en himla massa bokningar kring resan och förberedelser av en sista arbetsvecka som såklart är rejält fullspäckad.

Om en vecka sitter jag förhoppningsvis med tårna i poolen och njuter av 30 grader. Fantastiskt!