Förberedelser och alla dessa sjukor

För några dagar sedan skrev jag en liten lista om 2017 där jag hoppades på minimalt med sjukdomar. Det sprack nästa direkt då Älva hann vara 6 timmar på förskolan innan hon drabbades av livet första kräksjuka.

IMG_4245.JPG

Så jobbigt hon har haft det och så jobbigt vi har haft det. Och vilken hemsk sjukdom det är. Så jag vabbar idag och tänker att om 17 dagar är vi i Thailand och alla dessa förkylningar, kräkningar och smittor är förhoppningsvis ett minne blott.

Imorgon åker jag till Åre (håll tummarna för det!) men först ska jag jobba en hel arbetsdag på tåget, ja så långt är det till Åre. Men väl där ska jag vara ledig och njuta av spa, träning, vila, utflykter och skoter. Jag har bestämt mig för att helt hoppa över både slalom och längd. Det erbjuds även zipline, snöskor, snow bike och en rad utflykter - jag har valt skoter och eventuellt en tur till ett Tännforsen. Det är lagom och jag har lånat ihop både täckbyxor, underställ, fleecejacka och varma vantar och vinterskor har jag investerat i.

Så nu är jag redo för svenska fjäll - om jag håller mig på benen!