Hotell i Stockholm med pool eller spa

Många läsare och vänner till mig frågar ofta var man hittar hotell med spa i Stockholms innerstad. Så här kommer tips på fyra bra hotell som alla har spa och dessutom riktigt bra frukost.

Clarion Sign

clarionspa.jpeg

Clarion Sign ligger en stenkast från Centralen och har ett spa på översta våningen. Du kan bada utomhus året om i den varma poolen, njuta av dessa härliga stolar (bild ovan), bra massage och de har också gym. Perfekt för en tjejweekend med nära till shopping och restauranger.

Grand Hotel

Grand Hotel är dyrare än andra hotell men också lyxigare än de flesta. De har ett Nordisk Spa som är gudomligt och ett fantastiskt läge. Nära Kungsträdgården med vattnet som granne och en frukost som inte gör någon besviken.

Clarion Stockholm Södermalm

Clarion på Södermlam ligger vid Skanstull och är nära shopping och uteliv på söder. Härlig utsikt har de dessutom och en pärla som heter Element Spa. Det är avkoppling på hög nivå, de erbjuder yoga, har bra massage och så har de jättebra erbjudande på olika spa-paket.

Elite Marina Saltsjöqvarn

Kanske inte lika centralt som de andra hotellen men en pärla med direktbåt till Djurgården och Nybroviken. Elite Marina har ett fantastiskt läge vi vattnet, jättebra frukost och dessutom ett hamam. Vanlig pool, hamamrum med marmorplatta och allt som ingår och skön vila.

Det var mina fyra bästa tips - har ni fler att fylla på med?