Stockholms bästa hamburgare?

Igår kan jag ha ätit Stockholms bästa hamburgare, alla kategorier. Älskar du som jag hamburgare kommer nu här ett tips du inte får missa!

Jag tog båten från Hammarby Sjöstad till Södermalm, gick genom Vita Bergs parken som var så fantastisk fin i solnedgången.

Och så kom jag fram till Erstagatan 21 och Burger Shack. Jag hade blivit rekommenderad av två personer att gå hit och jag ångrar det inte en enda sekund.

När vi kom vid 19-tiden var stället nästan tomt men när vi gick strax efter 21, var det knökfullt - så var där tidigt eller boka bord är mitt tips.

Hur gott låter inte detta?

Och om den levererade? Som den levererade! Vi testade en Sverige hamburgare med kantareller och västerbottenost och en No BS (no bullshit) vilket är en klassisk hamburgare med ost och mayo. Köttet var så där mört så det bara faller sönder, perfekt grillad med en liten rosa ton, osten smält så där lagom som man vill ha det och surdegsbrödet smälter i munnen.

Förutom kött kan du också få pulled beef, kyckling, fisk eller falafelburgare.

Till burgarna testade vi pommes och sötpotatismos - jättegott! Det fanns också ceasarsallad, spicy pommes, grillad majs, coleslow, cheese sticks och nuggets som tillbehör.

Jag testade också en öl som var 60% ale och 40% lager från Höga Kusten som gifte sig bra med burgaren. Tummen upp till Burger Shack och jag kommer komma tillbaka igen och igen!