Smygstart på minisemester

Idag kommer de här två personerna hem och jag vet iallafall en som längtar efter sitt rum och sina saker efter en månad på resande fot. Han kommer dock inte få vara hemma särskilt länge för redan framåt eftermiddag tar jag och jag tåget till Arlanda för att spendera natten där och hoppa på ett väldigt tidigt flyg imorgon bitti. Alternativen var att sova på Arlanda, gå upp tidigt, äta frukost och checka in eller väcka honom för 04 imorgon bitti för taxi till Arlanda och då var valet ganska lätt.

Planet lyfter redan innan 07 imorgon så vi har hela dagen i Prag- det utlovas 27 grader och sol så vi får hålla oss i skuggan. Jag letade väldigt länge efter hotell med utomhuspool i Prag men det var verkligen jättesvårt att hitta men nu har vi iallafall inomhuspool och spa där vi ska bo.

Så nu när Älva däckat i sängen efter rekordtidig morgon ska jag ägna mig åt att packa vår väska. Det här att resa med barn över 4 år är ju verkligen hur lätt som helst. De bär sin egen packning, man behöver varken tänka på mat, blöjor eller vagn, de ska ha med sig lite rena kläder, plåster kan vara bra och en tidning eller Ipad så är man hemma. En påse godis och frukt kan vara bra, en kortlek och hörlurar - jag har liksom glömt hur lätt det är att inte resa med bebis.