Om att komma hem

I en hel månad har vi varit på resande fot och igår kom jag och Älva äntligen tillbaka till mitt älskade Stockholm. Även om tågresan var varm, tunnelbanan fylld av AIK supportrar och Älva trött så var det en ljuvlig känsla att vara tillbaka hemma. Både att känna storstadens puls och få se människor men också att njuta av sin egen säng och packa upp semesterväskan. Jag känner mig så redo att möta vardagen, börja jobb, skola in på förskolan och komma igång med träning och vanlig mat. Igår bestod min middag av en knäckemacka, en snickers och ett glas saft - ja ni hör ju själva jag behöver mina rutiner tillbaka.

Nu är jag och Älva själva i stan några dagar innan resten av familjen ansluter. Förhoppningsvis är vädret med oss och vi kan hänga i sommarstockholm - som jag saknat det!