Min helg i bilder

Vilken himla grå helg det har varit i Stockholm. Det är som om solen aldrig gått upp och helst ville jag bara ligga under en filt och läsa böcker hela lördagen och söndagen men det går ju inte riktigt när en har två barn att roa.

I fredags eftermiddag hängde jag och Älva på biblioteket och läste viktiga böcker innan vi hämtade Aramis. Sedan var det dags för middag och för Aramis fans bara ett alternativ - tacos såklart. Så vi åt tacos, kollade på Mini Mello och när barnen somnat drack vi vin och kollade på Svt Play.

Sedan blev det lördag och vi fick sovmorgon till 07. Det blåste storm ute och vi åkte till Sickla för att handla presenter och äta lunch.

Jag gjorde mig sen redo för att åka hem till Agniezska för att träffa henne och hennes nya fina bebis.

Äntligen fick jag en anledning att besöka Norra Djurgårdsstaden och det ser lite ut som Hammarby Sjöstad måste jag säga. Omgivningen är minst lika fin, det byggs minst lika mycket och i samma hastighet.

Det var afternoon tea på högsta nivå och vi bjöds på underbara scones, flera olika curds, bubbel, en kladdkaka med myntaganache (magi!), praliner, shortbread och jättegott té.

Det var en fantastisk eftermiddag, lilla bebis-Melvin var så liten och söt och tiden gick alldeles för fort.

När jag kom hem mötte jag Micke och Aramis i dörren som var på väg på födelsedagskalas. Jag och Älva stannade hemma och när hon somnat kollade jag på Så mycket bättre och bloggade.

Söndagen bjöd på regn, regn och mer regn. Vi åt lång frukost och sedan kom en kompis över och lekte med Aramis. Älva klättrade på väggarna så jag tog ut henne på en blöt promenad - regnoverall kan vara en 1-årings bästa plagg. Hösten är verkligen här och färgerna är fantastiska - speciellt när det regnar och vattnet reflekterar all höstprakt.

Till lunch gräddade Micke ett lass med plättar till allas förtjusning. Sedan somnade Älva och vi andra tog det väldigt lugnt. Jag läste bok, Aramis ritade, vi övade läsning och det var verkligen söndagskänsla.

På eftermiddagen var Aramis på Knatteträning och jag älskar att småsyskon har fått en egen liten del att röja på i gympasalen. Gissa om Älva är i sjunde himlen?

Kvällen avslutades med hemmagjorda hamburgare gjorda på högrev som var jättegoda och ett glas rött vin. Höstkänsla deluxe. Och när barnen somnat bokade vi alla våra resor inom Thailand i februari, för ja vi har bestämt oss för att stanna i Thailand denna gång. Vi ska resa från norr till söder och hinna med en hel del under våra fyra veckor och jag är så taggad!

Ja det var min helg. En fin sådan men med ett väder under all kritik speciellt om man tänker på hur härligt Barcelona var för mindre än en vecka sedan. Men det är bara att gilla läget, det är ju ändå november snart. Nu kör vi en ny vecka!