En till februari i Asien

Äntligen hittade jag bra flyg och därmed är årets vinterresa bokad. Hela februari kommer vi att befinna oss i Thailand och det ska bli ljuvligt.

Att det just blev Thailand var inte helt självklart men till Asien ville vi. Sedan kollade vi på Vietnam igen men det kändes som vi gjorde det förra året, många delar av Asien är kalla i februari, Malaysia är jag inget stort fan av, Singapore är för dyrt, Filippineran för krångligt att ta sig till och ja så blev det Thailand. Mest för att vi gillar det, stället känns som hemma och det är fortfarande relativt billigt.

Planen är Bangkok, strand, norra Thailand och tillbaka till Bangkok igen. Och det svåraste är såklart att välja strand. Phuket går bort, Samet är vi trötta på, Koh Chang är för lång resa så nu funderar vi på att ta oss till Krabi och sedan leta på något vi gillar. Lämna gärna input!

Vintern känns genast lättare. Däremot är det väldigt oroväckande att Thailands kung dött efter 70 år på tronen. Vad som helst kan hända i landet som just nu är i chock över det som inträffat.