Mot Götlaborg - någon som har restaurangtips?

Imorgon rullar vi mot landet. Långhelg väntar med härligt väder och dessutom Göteborg; jag Håkan Hellström och 20, 000 andra festliga personer.

Det var länge sedan jag var i Göteborg som turist, det brukar röra sig om jobb eller att jag är på väg. När vi till slut fick tag på dessa åtråvärda konsertbiljetter var i stort sett varenda hotellrum i Göteborg slutsålt men jag lyckades knipa ett rum i Västra Frölunda. Vilket egentligen inte säger mig någonting mer än att stället ser fint ut på bilderna och jag hoppas det är enkelt att ta sig in till avenyn och Ullevi.

Är en i Göteborg är det väl så att man ska äta räkor eller? Det talas ju vitt och brett om räkmackorna på Gothia hotell till exempel. Men har ni några andra förslag på god mat i Göteborg. Kanske där det finns möjlighet att få ett bord på lördag eftermiddag trots att staden kommer att svämma över på folk. (Gärna skaldjur men det är inget tvång.)

Jag tror hur som att kvällen kommer att bli magisk, sommaren är här, utomhuskonserter är något alldeles extra, jag har inte sett Håkan sedan Popaganda och jag hoppas på en fantastisk sommarhelg!