Åter i vardagslivet

Godmorgon!

Efter hektiskt dagar i Polen är jag tillbaka i vardagslivet igen och det är fint det med. En Älva som inte är still en enda sekund och en Aramis som imorgon ska på studiebesök till skolan han ska börja på. Livet; det går fort vill jag lova.

Igår var jag hos kiropraktorn för andra gången och alltså varför har jag inte gjort det tidigare? Jag var där för första gången förra veckan när min rygg strejkade rejält. Hon fixade till det så jag inte har haft ont alls sedan dess och igår fortsatte hon dra min rygg och höft i rätt läge. Jag har fått reda på massor om min kropp som att jag överbelastar ryggen, jobbar inte med sätet, har sned ryggrad, måste tänka på hållning och core. Jag har fått övningar som ska stärka sätet och inte belasta ryggen så mycket och att gå till en kiropraktor borde vara lag efter att man fött barn. Hade jag inte fått ont hade jag inte haft någon aning om detta men igår grät jag nästan när hon tryckte på vissa punkter runt mitt bäcken. Så nu är det dagliga övningar som gäller för att förhindra att detta händer igen, no mercy.

Idag ska jag hänga med Älva dagen lång och ikväll är det dags för spakväll med några andra bloggare som också kommit att bli mina fina vänner. Igår bjöd Stockholm på sommar men idag är det ganska blåsigt och kallt så det blir skönt att krypa ned i en jacuzzi.