Hoi An Coco River Resort - bra hotell i Hoi An

Vårt andra hotell i Hoi An låg ca 3 km utanför stadskärnan mot stranden till. Efter att ha spenderat en natt på ett, enligt oss, uselt ställe bokade vi detta enbart genom ranking på en hotellsite. Coco River Resort visade sig vara en riktig pärla. Vita hus i två våningar och vi fick ett rum på nedre botten med altan. Hotellet har fri shuttlebus både till staden och till stranden.

Sammanlagt har hotellet endast 36 rum, hela stället är fantastiskt grönt och lummigt och väldigt tyst - som en egen liten oas.

Poolen var stor, vi var nästan själva där och den har bra solläge hela dagen.

Extra plus för bubbelpool.

Vi blev uppgraderade till ett Coco Garden room som var på 40 kvadratmeter. Vi hade två stora enkelsängar som vi sköt ihop till en gigantisk dubbelsäng.

Badrummet var helt gjort i sten vilket var häftigt.

Och det bästa av allt enligt mig var att vi hade utomhusdusch med hängmatta på baksidan. Så himla härligt med en egen lien spa avdelning.

Hotellet hade också ett litet spa där jag tog massage en dag, prisvärt och helt ok oljemassage.

Restaurangen där frukosten serveras ligger precis vid floden, det här är ingången till restaurangen.

Underbar utsikt på morgonen när vi njöt av frukosten. Frukosten var bra med egen äggkock, flingor, bröd, yoghurt, bacon, korv, potatis, pannkakor, bakverk och färsk frukt  i massor. Bäst var deras passionsfrukter och pomelo.

På morgonen när vi åt frukost var det bred strand vid floden men på kvällen var vattnet högt. Vi bodde här över Alla hjärtans dag och den dagen knackade hotelldirektören på med ett fång röda rosor och bjöd oss på fem rätters middag för vi valt att bo här mer än fem nätter - det kallar jag service.

Jag gillade verkligen Coco River Resort, skulle gärna bo där igen. Den enda nackdelen jag kan komma på är att det inte finns några restauranger nära förutom hotellets egen.