En lördag på barns villkor

Igår var jag själv med barnen från morgon till kväll. Det blir lätt lite segt och tyvärr kan man inte göra allt Aramis kanske vill göra på helgen eftersom vi också måste ta hänsyn till en bebis med stark vilja. Alla hans kompisar var upptagna med annat men jag försökte göra aktiviteter som båda var nöjda med.
Trots det grå vädret var det relativt varmt och vi körde lite parkhäng på förmiddagen. Älva premiärgungade och tyckte det var roligare än vad bilden ger sken av. Jag tyckte kanske hon var lite liten fortfarande för hon fyller inte riktigt ut gungan. Efter lek somnade hon i vagnen och jag och Aramis passade på att ta en promenad.

Vi matade änder, lekte lite till i en annan park och så gick vi hem för att äta Aramis bästa helglunch; köttbullar och makaroner. Eftermiddagen hängde vi på biblioteket, fikade hemma, spelade lite tv-spel, åt lördagsgodis och sen vips var det dags för middag, Superlördag och läggning. En lördag som kom och gick; långt ifrån shopping i stan, latte med vänner och eftermiddagsvin men en fin lördag med de två bästa jag vet. Och idag är det söndag och idag blir det latte med kompis, jobb på café och knattegympa med Aramis. Att blanda och ge.