parklek och mjölkstockning

Igår var en härlig lördag som faktiskt började med lite sol. Vi åt lunch på uteservering i sjöstan och detta med småbarn kom tillbaka till mig. Exakt när min bibimbap ställdes fram på bordet vaknade bebisen med ett vrål. Hade nästan glömt vilken tajming de har.

På eftermiddagen kom min kusin och Aramis syssling förbi på fika och lek. Vi gick till Anders Franzens parkoch då kom det där omtalade regnet. Barnen gjorde det ingenting, de vill inte gå hem utan lekte non stop i över en timme. Vi vuxna stod under tak och pratade husköp, resor, semester och regn.
Detta är verkligen världens bästa park för barn runt 4-6 år; det finns så mycket att göra och leken tar aldrig slut.




När vi kom hem var jag genomfrusen och då kom den - som ett brev på posten- mjölkstockning. Jag har aldrig haft det förr och vill aldrig ha det igen. På tio minuter fick jag 40 graders feber, skakade, läppar blåare än blåbär och enorm smärta i bröst. Jobbade med amning, varm vetekudde, alvedon, varm dusch, vätska och framåt 22-tiden gav det med sig till viss del och nu på morgonen känns det ändå ok. I natt var det nog tur att Älva bestämde sig för att äta varannan timme natten igenom och hädanefter går jag inte ut utan en fleecejacka eller ulltröja även om det är juli i Sverige.

Amning hörrni - säger det igen. Fint när det fungerar men gud vad jag älskar ersättning också.