att ta med syskon till barnmorskan

Tidigt imorse var det dags för besök hos barnmorskan. Aramis ville följa med och eftersom Micke jobbar borta i nästan en vecka var det perfekt läge. Han är ju ganska så stor nu ändå, stör inte och tycker det är spännande.

Vi åkte till Mamma Mia för att lyssna på hjärtljuden, mäta mage, kolla blodtryck och prata hälsa. Allt såg bra ut förutom att blodtrycket kanske var i högsta laget men inget jag lider av. Aramis tyckte hjärtat verkligen lät som en lillebror - spänningen är olidlig. Bebisen är nog inte fixerad än men ligger som den ska med huvudet nedåt och har inte plats att röra sig därifrån.

Det är väldigt spännande att känna på sparkarna.

Och efteråt delade vi på vår favoritsmoothie just nu; persika och passion innan vi åkte till förskolan.

Och så här ser då magen ut när vi närmar oss v.34. Exakt 40 dagar kvar tills vi får träffa den som bor där inne och om allt går som det ska är det bara ett ynka besök hos barnmorskan kvar. Och en bonus att Lisa nu också berättat om sin bebis i magen och att hon kommer bli min bästa mamma-häng-kompis 2016!

Hurra för det, hurra för att det är fredag och med en stängd förskola på måndag blir det här en riktig långhelg för Aramis och mig. Planerna är inte många än så länge, kanske kör vi några kortare utflykter. Kvällen är iallafall planerad då Aramis beställd hemmagjord pizza med mycket majs och Alfons-film.