Sabina and Friends - att hyra märkeskläder i Stockholm

Här om dagen var jag inbjuden till Sabina and Friends för att höra mer om deras verksamhet - det vill säga hyra märkeskläder för en dag eller flera veckor. Ett vinnande koncept om vi tänker ur miljösynpunkt, uppdaterad garderob, prisvänlighet, slippa kö och hitta nya favoriter.

Sabina and Friends ligger på Grev Turegatan 35 i Stockholm och har märken som StyleIn, Dagmar, Munthe, Filippa K, Sass & Bide etc. De har kläder per säsong och när säsongen är slut och nästa kollektion på väg in har de utförsäljning.

Du väljer vilket medlemskap du vill ha (beroende på hur många plagg du vill hyra i månaden), har plaggen hemma i två veckor, lämnar in dem och Sabina and Friends kemtvättar varan åt dig. De har nästan alla storlekar på samtliga plagg, från festklänningar till jeans och det är en grym idé om man som jag tröttnar snabbt på vissa plagg.



Jag hittade denna underbara klänning från Dagmar som  jag verkligen ville ha. Men det får vänta tills bebisen kommit ut i sommar - men kanske slår jag till på deras höstrea.

Hur som tycker jag ni ska spana in deras affärsidé och besöka deras lokaler alt webshop med helt ljuvliga kläder!