det här med balans hos 3-åring

Igår hade jag möte på Kungsholmen kring lunchtid. Och alltid när det sker ser jag till att äta lunch på mitt absoluta favoritställe Bulleboden. Igår åt jag en krämig pumpasoppa med hasselnötter, gräslök och olivolja och deras härliga surdegsbröd. Och självklart kaffe och rostad kanelbulleskiva till efterrätt. Vi fick dessutom bord utomhus,bredvid Kungsholms kyrka och trädgården som stod i full blom - inte illa för en onsdagslunch!

Efter jobbet promenerade jag hem för att öva lite på det här med sparkcykel och 3-åring med järnvilja. Men det går framåt, det gör det. 

Jag tycker det är dags att ta steget från balanscykel till sparkcykel och riktig cykel, stödhjul har vi redan bestämt att vi inte kommer att använda. Jag tycker balanscykeln verkligen fått honom att öva upp balansen för i påsk har han provat vanlig cykel med pinne bakom och ja, nästan så vi kunde släppa den där pinnen mellan varven. Och från att förra helgen då vi köpte denna sparkcykel och han åkte en minut innan han tröttande bemästrar han den nu riktigt bra!