Nyttig äppel/hallonpaj till kvällsmål eller dessert


Innan influensan kom och tog över min kropp testade jag att göra små nyttiga minipajer, passar lika bra efter träning som till efterrätt. 

Nyttig äppel/hallonpaj (1 pers) 
0,5 dl fiberhavregryn 
1 msk kokosmjöl 
en halv banan (mosad) 
1 äggvita 
0,5 tsk vaniljpulver 
1 tsk smält kokosolja 
lite hackat äpple 
tinade/frysta hallon 
kokosflingor 
kanel 

Blanda havregryn, kokosmjöl och vaniljpulver. Ha sedan i banan, olja, och äggvita. Blanda till deg och tryck ut i en liten pajform. I mitten lägger du hackat äpple, hallon, kokos och pudrar allt med kanel. 

Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter, låt svalna något och servera sedan med lätt kvarg/kesella och jordnötssmör. Sockerfritt, hälsosamt och dessutom gott!