Nyttig äppel/hallonpaj till kvällsmål eller dessert
/
Innan influensan kom och tog över min kropp testade jag att göra små nyttiga minipajer, passar lika bra efter träning som till efterrätt.
Nyttig äppel/hallonpaj (1 pers)
0,5 dl fiberhavregryn
1 msk kokosmjöl
en halv banan (mosad)
1 äggvita
0,5 tsk vaniljpulver
1 tsk smält kokosolja
lite hackat äpple
tinade/frysta hallon
kokosflingor
kanel
Blanda havregryn, kokosmjöl och vaniljpulver. Ha sedan i banan, olja, och äggvita. Blanda till deg och tryck ut i en liten pajform. I mitten lägger du hackat äpple, hallon, kokos och pudrar allt med kanel.
Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter, låt svalna något och servera sedan med lätt kvarg/kesella och jordnötssmör. Sockerfritt, hälsosamt och dessutom gott!
Nyttig äppel/hallonpaj (1 pers)
0,5 dl fiberhavregryn
1 msk kokosmjöl
en halv banan (mosad)
1 äggvita
0,5 tsk vaniljpulver
1 tsk smält kokosolja
lite hackat äpple
tinade/frysta hallon
kokosflingor
kanel
Blanda havregryn, kokosmjöl och vaniljpulver. Ha sedan i banan, olja, och äggvita. Blanda till deg och tryck ut i en liten pajform. I mitten lägger du hackat äpple, hallon, kokos och pudrar allt med kanel.
Grädda i ugnen på 175 grader i 20 minuter, låt svalna något och servera sedan med lätt kvarg/kesella och jordnötssmör. Sockerfritt, hälsosamt och dessutom gott!