Kyckling med chili & ingefära och råstekt broccoli
/
Kommer ni ihåg den här härliga presenten jag fick från Arla förra veckan; fullmatad med ingefära, chili, citron och den nya creme fraiche gourmet med ingefära och chili?
Igår lagade jag ett recept som Arla skickade med nämligen Het kyckling med råstekt broccoli och det blev fantastiskt gott;
Recept
2 stora kycklingfiléer
1 purjolök
1 röd chili
1 burk creme fraiche gourmet chili & ingefära
1 vitlöksklyfta
1 stor knippe broccoli
2 msk sesamfrön
Rivet skal + saft av en citron
salt och peppar
Skär filéerna i bitar. Skölj och skär purjolöken i ringar, finhacka chilifrukten och ta bort kärnorna. Stek i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt koka på svag värme ca 3 min. Smaka av med salt och peppar. Dela broccolin i bitar och stek den i smör i en stekpanna 2-3 min. Lägg i sesamfrön på slutet. Tillsätt citron och smaka av med salt och peppar. Rekommenderas!
Igår lagade jag ett recept som Arla skickade med nämligen Het kyckling med råstekt broccoli och det blev fantastiskt gott;
Recept
2 stora kycklingfiléer
1 purjolök
1 röd chili
1 burk creme fraiche gourmet chili & ingefära
1 vitlöksklyfta
1 stor knippe broccoli
2 msk sesamfrön
Rivet skal + saft av en citron
salt och peppar
Skär filéerna i bitar. Skölj och skär purjolöken i ringar, finhacka chilifrukten och ta bort kärnorna. Stek i en stekpanna. Rör ner crème fraiche och låt koka på svag värme ca 3 min. Smaka av med salt och peppar. Dela broccolin i bitar och stek den i smör i en stekpanna 2-3 min. Lägg i sesamfrön på slutet. Tillsätt citron och smaka av med salt och peppar. Rekommenderas!