Torsk i ugn med kokosmjölk och ingefära


Igår kväll var det middag för 1 som gällde med tanke på att barnet till och med vägrade glass. 
En eloge till mig som valde bort snabba och onyttiga alternativ och istället freestylade torsk i ugn. Busenkelt och gott! 

1 paket torsk 
färsk ingefära 
broccoli 
kokosmjölk 
salt och citronpeppar 

Lägg torskblocket (fruset eller tinat) i en form, ös på med salt, örtsalt och citronpeppar på båda sidor. Riv färsk ingefära över fisken, jag gillar mycket. Lägg broccolibuketter runt om (jag använde frysta) och gegga på den fasta delen av kokosmjölke på ovansodan av fisken. Häll sedan lite av vätskan äver hela formen men inte för mycket för det gör det hela vattnigt. In i ugnen i ca 45 min (fryst fisk) på 200 grader. Gott, nyttigt och sköter sig nästan helt själv.